Automatikk

Vår serviceavdeling har i tillegg til å skifte slitedeler, filter og mekaniske reservedeler kompetanse innen automatikk og styringssystemer for ventilasjon, varme- og kjølesystemer.

Vår serviceavdeling etterser, renoverer og installerer ny automatikk og styring til ventilasjon-, kjøle- og varmesystemer. Vi bygger om din eksisterende styretavle med moderne automatikk, inkludert norsk menystyring. Eller vi leverer komplett ny tavle for å kunne styre og kontrollere ditt tekniske anlegg. Våre undersentraler er fritt programmerbare, slik at alle dine behov og tekniske spesifikasjoner kan implementeres.

Vår lange erfaring gir dere som kunde en trygghet ved å velge oss som tverrfaglig samarbeidspartner.

Vi er sertifisert innen EXO systems Regin og Niagara 4 integrasjonssystemer. Vi har i tillegg lisens på KNX anlegg.

Noen prosjektreferanser
  • Gartnerhagen 6, Lillehammer (ventilasjon, romstyring KNX, varmestyring BAC-NET / M-bus /  MODBUS – Sentral driftskontroll lokal)
  • Liene Barnehage, Sør-Fron (ventilasjon, romstyring EXOline, Varmestyring EXOline, sentral driftskontroll)
  • Fjerdum Skole, Gausdal ( Ventilasjon, varmestyring BACNET, Modbus, M-bus, lokal sentral driftskontroll)

Vi har levert styring og overvåkningsautomatikk til Smådøla Kraftstasjon for Eidefoss med AF i førersete. Rom og ventilasjons automatikk med overvåking på Liene barnehage i Sør Fron kommune. Vi har også levert styring for varme og ventilasjon på Gausdal Legesenter med integrering mot Normatics toppsystem i kommunen.