Automatikk

Vår serviceavdeling har i tillegg til å skifte slitedeler og mekaniske reservedeler et godt fundament med kompetanse innen automatikk og styringsystemer for ventilasjon, varme og kjølesystemer.

Vi besitter fagkunskaper innen prosjektering og tegningsgrunnlag (DAK, CAD, BIM eller Revit) og med på laget har vi faglærte montører.

Vår serviceavdeling etterser, renoverer og installerer ny automatikk og styring til ventilasjon, kjøle og varmesystemer. Vi bygger om din eksisterende styretavle med moderne automatikk. Norsk og enkel menystyring. Eller vi leverer komplett ny tavle for å kunne styre og kontrollere ditt tekniske anlegg ihht gitte standarder. Våre undersentraler er fritt programmerbare, slik at alle dine behov eller tekniske spesifikasjoner kan oppfylles/ gjennomføres.

Vår lange erfaring gir dere som kunde en trygghet ved å velge oss som tverrfaglig samarbeidspartner.

Teknisk avdeling, er sertifisert innen EXO systems Regin og Niagara 4 integrasjonssystemer. Vi har i tillegg lisens på KNX anlegg.

Prosjektreferanser:          

  • Gartnerhagen 6, Lillehammer (ventilasjon, romstyring KNX, varmestyring BAC-NET / M-bus /  MODBUS – Sentral driftskontroll lokal)
  • Liene Barnehage, Sør-Fron (ventilasjon, romstyring EXOline, Varmestyring EXOline, sentral driftskontroll)
  • Fjerdum Skole, Gausdal ( Ventilasjon, varmestyring BACNET, Modbus, M-bus, lokal sentral driftskontroll)

Vår plattform ved integrasjon kan implementere følgene bus-systemer i undersentral:

Bacnet IP and MSTP, LON, KNX-IP, M-bus, Modbus alle typer, oBiX, Open ADR, SNMP,Z-Wave

(Kapasitet på implementering i punkter er ubegrenset.)

Dersom din bedrift ikke har sentral driftskontroll for å kontrollere og styre alle de tekniske anlegg så energiøkonomisk som mulig. Sentral drift gjør det også enklere å kontrollere flere anlegg på kortere tid for vaktmester. Få alarmer på E post eller SMS, alt for å gjøre overvåkning av systemene i en plattorm.

Ta kontakt, så kan vi finne en løsning som passer din bedrift.