Aktuelt

Høstservice

Serviceavdelingen gjennomfører høstservice hos våre avtalekunder. Det byttes blant annet filter, reimer og drivhjul ved behov, samt at styreskap sjekkes for funksjoner og varmekilder sjekkes mot frostsikkerhet/overopphetning. I Lillehammer har vi blant annet hatt oppdrag med service på Flexit sentral avtrekksanlegg på loft i leilighetsbygg.

Service på avtrekksvifter på loft
Les mer «Høstservice»

Pipehatt/ takhatt

Lillehammer Ventilasjon AS produserer og leverer pipehatter, pipebeslag etc. etter dine mål, ønsker og behov.

Piper og luftepunkt på tak har stor risiko for lekkasje. Det er derfor viktig at disse punktene er tette og ikke slipper inn vann og fuktighet. En heldekkende pipehatt fra en av våre blikkenslagere er en god forsikring mot dette. I tillegg så ser det veldig bra ut også!

Vi produserer og leverer etter dine egne oppgitte mål, eller vi kommer hjem til deg for måltaging. Vi monterer selvfølgelig hvis du skulle ønske dette.

Vi kan levere i de fleste materialer; slik som stålplate med ulike farger (sort, rød), kobber, zink osv.

Vi legger med et par «før og etter bilder» fra et oppdrag på Lillehammer som et eksempel.

Bilder etter utbedring:

Ny heldekkende pipe- og luftehatt i 0,6 mm sort plate med lærpreg. Lobas pipeplattform for tilkomst for feier.
Les mer «Pipehatt/ takhatt»

Ventilasjon til nye Shell Brumunddal

Lillehammer Ventilasjon AS har inngått kontrakt med Veidekke Entreprenør AS for levering av ventilasjon til nye Shell i Brumunddal. Oppdraget omfatter blant annet to utendørsaggregat. Den nye energistasjonen skal ligge rett ved E6 på motsatt side av Mjøstårnet. Arbeidet er planlagt å starte umiddelbart med ferdigstillelse i løpet av inneværende år.

Vi takker for oppdraget og tilliten!

Nytt aggregat på Strandtorget Lillehammer

Det jobbes intensivt for å få installert nytt ventilasjonsanlegg for to nye butikker på Strandtorget kjøpesenter i Lillehammer. Nye leietakere skal inn i bygget som lokalt kalles «festningen». Den noe spesielle bygningskonstruksjonen byr på utfordringer med tanke på å få plass til og ført frem nye ventilasjonskanaler. Et nytt Exhausto VEX4040 aggregat med integrert DX kjøling er på plass i teknisk rom.

Nye ventilasjonskanaler som skal males til sort sammen med resten av den åpne himlingen
Les mer «Nytt aggregat på Strandtorget Lillehammer»

Hønsehuset Lillehammer

Det drar seg til mot ferdigstillelse av prosjektet på Hønsehuset i Nordsetervegen Lillehammer. Prosjektet har omfattet renovering av gammelt bygg i forbindelse med at Rørlegger’n Lillehammer har flyttet inn. Lillehammer Ventilasjon har levert nytt ventilasjonsanlegg. Systemair Geniox aggregat er på plass og Anatolii hos oss jobber for tiden med å ferdigstille i teknisk rom.

Les mer «Hønsehuset Lillehammer»