Aktuelt

40 års jubileum!

Lillehammer Ventilasjon AS er en ingeniørbedrift innen blikkenslager, ventilasjon og automasjon med egen serviceavdeling. Fire tiår med erfaring har gitt oss solid kompetanse innen fagfeltet vårt, og vi er i dag en velansett aktør. Vi leverer tjenester med stor bredde – og gjør jobben fra start til slutt: Helt fra idè og nybygg, til oppfølgende service og vedlikehold.

I 2021 ferier vi 40 års jubileum samtidig som vi stadig ser fremover. Vi har benyttet anledningen til å lage en brosjyre som i korte trekk forteller hvem vi er og hva vi leverer.

Hjertlig takk til Interfil, Klima nor og Kantall for gode bidrag til realiseringen!

Nye Eiksenteret Gausdal

I vinter ferdigstilte vi ventilasjonsanleggene til det nye Eiksenteret i Gausdal. Det nye bygget har fått installert 2 stk. ventilasjonsaggregat. Et anlegg på 4 500 m3/h med integrert kjøling for butikk og kontor, og et anlegg på 11 000 m3/h for verksted og lagerlokaler.

Eiksenteret Gausdal en glatt vinterdag i februar 2021
Les mer «Nye Eiksenteret Gausdal»

Vi-Arenahus Hafjell

Lillehammer Ventilasjon skal levere ventilasjon til det nye Vi-Arenahuset i Hafjell alpinsenter. Bygget skal stå ferdig til Para-VM som arrangeres i starten av januar 2022.

Bygget vil inneholde fasiliteter som vil bidra til økt aktivitet blant alpint- freeski- og telemarkutøvere både lokalt og nasjonalt.

Ventilasjonsanlegget vil få en kapasitet på drøye 6000 m3/h med VAV-funksjonalitet.

Vi takker Veidekke Entreprenør for oppdraget og tilliten!

Gudbrandsdal Slakteri

Gruppen bestående av Lillehammer Ventilasjon AS, Medby AS og Proel AS er tildelt kontrakt for levering av tekniske fag inn i samspillsfasen av prosjektet for utvikling av Gudbrandsdal Slakteri. Prosjekteringsarbeidet skal etter planen føre frem til en investeringsbeslutning i løpet av juni senere i år.

Gudbrandsdal Slakteri. Foto: Bård Bårdløkken
Les mer «Gudbrandsdal Slakteri»