Non-stop dogwear

I løpet av året har vi levert ventilasjon til nytt bygg for Non-stop dogwear på Brøttum, Ringsaker. Nytt Systemair Topvex TR03 aggregat er installert.

Systemair Topvex TR03 aggregat

Non-stop dogwear er en suksesshistorie fra vår egen region. Fra Non-stop dogwear sin hjemmeside:

Non-stop dogwear ble grunnlagt i 2009. I dag utvikler, designer og selger vi hundeutstyr over hele verden. For øyeblikket kan du finne produktene våre i mer enn 1.300 butikker i 27 land. I tillegg har vi importører som gir oss lokal tilstedeværelse i en rekke nasjoner. 

Et ungt team driver bedriften fra bygda Brøttum i Ringsaker. De driver et kontinuerlig arbeid med å finpusse eksisterende produkter og utvikle nye løsninger til problemer hundeeiere verden over støter på.  

Fra https://www.nonstopdogwear.com/no/om-oss/
Inntak og avkast på fasade

Del innlegget på: